Inici
Participació a Peridot Hungarian Indoor Competition Imprimir
Tuesday, 20 January del 2015

 Els dies 17 i 18 els atletes catalans, Marta Garcia Miguel, Aleix Heredia i Joan Gispert, es van desplaçar a Budapest junt amb el gallec Cristòbal Rodriguez i el tècnic Pedro Pérez, convocats per a Federació Espanyola com a Equip Nacional per participar en la prova Peridot Hungarian Indoor Competition a Budapest, Hongria.
 
Primera prova Internacional impostant de l'any com a preparació i test per la Copa del Món que tindrà lloc a Sara sota (EEUU) els propers 18 a 20 de febrer.
Adjunt trobareu els resultats però destaquem la 7a posició de Marta a la classificació general, 13 països amb un total de 44 noies.

Resultat esperançador després de la seva lesió al passat Campionat de Món a Varsòvia. Comença amb molt bones vibracions en el seu camí a aconseguir plaça olímpica.
A la categoria masculina, Aleix Heredia va aconseguir una 14a posició en la classificació individual i en la qual van competir un total de 47 pentatletes de 13 països, gran nivell!!! Bones expectatives per la primera Copa del Món.
En Joan Gispert va quedar en 24e lloc destacant la seva gran actuació en una competició d'aquest nivell i de categoria Sènior tenint en compte que és el seu segon any a la categoria Juvenil. Gran treball Joan!!!! Fet que també ens confirma que és un cop més, pentatleta de gran trajectòria cap a les Olimpíades de Tòquio 2020.
I per últim, també fer menció de la 23a posició del gallec Cristòbal Rodríguez.
Gran treball!!!!, a continuar així.

Resultats

 
< Anterior   Següent >
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal