Inici
1a. Copa Iberoamericana de Pentatló Modern-Trofeu Endre Kovatsern-Trofeu Imprimir
Tuesday, 31 March del 2015

Aquest cap de setmana, dissabte 27 i diumenge 28, s'ha organitzat a Amposta, la 1a. Copa Iberoamericana de Pentatló Modern en dues versions, l'Open on ha participat un total de tretze països, Mèxic, Itàlia, Alemanya, Hongria, Chile, Equador, Brasil, Portugal, Suïssa, República Dominicana, Suècia, Costa Rica i Espanya i la prova 1a. Copa Iberoamericana- Trofeo Endre Kovats, només amb els països iberoamericans.

Gran actuació de la Marta Garcia Miguel que va aconseguir una primera posició de la classificació destacant que ha demostrat que es troba en un bon moment i així es va explícit en el resultat que l'ajuda a pujar en el rànquing per aconseguir la tan desitjada plaça olímpica.

Impressionant i apassionant la combinada que vam viure diumenge a la prova d'homes de la Copa Iberoamericana. Feia temps que no ens feien patir de la manera que tots i totes vam patir i a la vegada gaudir en la combinada de Lluís Shivel.

Al final, va quedar en segona posició a un SEGON només d'aconseguir i ser el guanyador de la competició. L'Aleix Heredia va arrossegar la caiguda de dos pals a la prova d'hípica que va fer que quedes en setena posició de la prova Open i 5è a la Copa Iberoamericana.

La resta de nois i noies a pesar d'ésser molt més joves, van demostrar que tenen una gran projecció i aquest tipus de prova els ajuda a millorar en la seva preparació.
A tots enhorabona però molt especialment en Lluís, que ens ha deixat amb un molt bon gust de boca que no oblidarem durant molt temps.

Resultats

Enllaços on podeu trobar fotografies de les proves:

 
< Anterior   Següent >
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal