Inici
Medalla de bronze al Ct. Món Juvenil en relleus mixtes Imprimir
Tuesday, 08 September del 2015

La culminació d´una llarga temporada ha arribat amb la participació dels atletes catalans Joan Gispert i Lluis Shivel junt amb la gallega Aroa Freije i acompanyats pel nostre Director tècnic, Pedro Pérez al Campionat del Mòn Juvenil celebrat a Buenos Aires, Argentina.

Fruit de l´esforç i del bon treball portat a terme, han obtingut la recompensa tan desitjada, medalla de bronze en relleus mixtes d´en Joan i Aroa. Gran competició portada a terme des de l´inici, aconseguint un primer lloc en la prova de natació amb un temps total de 1:58:75, 11ena posició a la competició d´esgrima i primers a la prova de combinada portant a terme una excel·lent execució per part dels dos atletes amb un temps de 11:25:0, però molt especialment de Joan Gispert, impressionant!. Finalment una tercera posició just només a 1 punt dels mexicans i de la primera posició dels egipcis.

Molt més enllà del que significa la medalla per tots, felicitem als nostres esportistes que dia a dia sacrifiquen molt i molt per estar al màxim nivell i aconseguir el seu somni.

Podeu veure els resultats aquí

 
< Anterior   Següent >
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal