Inici
Campionat del Món LaserRun Imprimir
Tuesday, 20 October del 2015

Gran nivell i excel·lent ambient en la primera edició del Campionat del Món Laser Run, disciplines del nostre Pentatló Modern celebrat a Perpignan els dies 26 i 27 de setembre.

Competició de nova creació impulsada per la Unió Internacional de Pentatló Modern conjuntament amb la Federació Francesa amb la voluntat de donar a conèixer el nostre esport i fer una major difusió facilitant poder participar tant a esportistes federats com a gent que li agradi practicar esport.

Tot i ser la primera edició com us hem comentat i donades les dates, que ha coincidit amb l'inici de temporada i retorn de les vacances per la nostra participació en el Mundial, hi van participar un total de trenta-un països.

La Selecció Catalana va estar formada per un total de 12 atletes, 11 d'ells que van participar en la competició Elit, amb llicència internacional i una alevina que va participar en la competició oberta.

Els nostres pentatletes, tot i no havent pogut preparar la prova en condicions, van aconseguir bons resultats i classificació.

Destaquem una 6a posició d'Aleix Heredia i 11a d'Andy Sanz a la prova Sènior masculina.

En la categoria Juvenil masculina, en Joan Gispert va quedar en 5a posició finalment tot i que gran part de la prova va anar en 3a i en LLuis Shivel i Joaquim Pastor, 7è i 11 de la classificació individual.

Pel que fa a les noies, categoria Cadet, felicitar per la gran competició realitzada a Laura Heredia que va aconseguir medalla de bronze i Talia Reina que va quedar en 14a posició.

Els cadets masculins, tot i el gran nivell existent, van aconseguir una 6a i 7a posició de Cristian Chamizo i Marc Troya respectivament. Nil Rutllan en 20a posició i Oriol Rutllan, tot i ser de categoria inferior, va quedar en 28è lloc d'un total de 40 pentatletes.

I finalment, felicitar a la gallega Aroa Freije que amb Joan Gispert van aconseguir medalla de bronze al Mix Relay i Aleix Heredia que juntament amb la seva germana, Laura Heredia, van participar en la prova Mixed Relay Senior aconseguint una merescudíssima 4a posició.

Felicitats a tots/es i força per la temporada 2015-16

Resultats

Més info a: http://laser-run-events.com/en/home-2

 
< Anterior   Següent >
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal