Inici
1r. Laser Run City Tour a Barcelona Imprimir
Dijous, 15 Juny del 2017

 

El passat dimecres 7 de juny vam portar a terme a Barcelona, concretament a l'emblemàtica muntanya Olímpica de Montjuïc, lloc ideal per organitzar una prova d'aquest tipus entre l'Estadi Olímpic, Palau Sant Jordi i la torre de comunicacions, el primer Làser Run City Tour.

Per la prova, inicialment, estaven inscrites 27 escoles amb un total de gairebé 900 nens/es i que finalment molt a pesar de la ventada i l'amenaça de pluja, vam comptar amb la participació de 24 escoles i 556 nens i nenes que van acabar la prova amb el xip i quasi 120 més que ho van fer sense estar inscrits inicialment i van voler provar tot i no portar xip i no ser oficial.

Va ser un matí on el primordial és fomentar i consolidar l'esport entre els nostres nens i nenes sense cap tipus de limitació i molt especialment el nostre per descomptat, Pentatló Modern, mitjançant la prova de Làser Run, que resulta atractiva i a la vegada, ràpida i fàcil d'organitzar comparativament amb el que estem acostumats a portar a terme.

A totes les escoles participants i a les que finalment no us vau poder apuntar, gràcies per ajudar-nos a crear un bon ambient i a deixar-nos amb un molt bon gust de boca amb la vostra participació que ens anima a continuar i intentar que el pròxim any puguem batre rècord de participació arribant als mil participants. Gràcies!!!

Agrair molt especialment a l´IBE el seu suport sense el qual la prova no hagués estat possible així com a la UIPM, Unió Internacional de Pentatló Modern, que ens ha dotat amb el material necessari per fer-ho possible. I com no, a tot el personal i col·laborador que des de primera hora del matí va està treballant per muntar tota la prova.

Aquesta tarda procedirem a l'entrega de premis d´aquest 1r. Làser Run City Tour a les 18.00 h al convent de Sant Agustí, un altre punt neuràlgic de la nostra estimada Barcelona.

Us esperem! i tingueu en compte que podeu continuar coneixent el Pentatló Modern mitjançant els nostres Casals d'estiu al juliol i setembre i a partir de setembre amb l'inici del curs als nostres clubs.

Fins aviat.

Veure la galeria d'imatges al Facebook

 
< Anterior   Següent >
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal