Inici arrow World School Biathle
World School Biathle Imprimir
Dimecres, 20 Febrer del 2008
Escola Mundial de Pentatló, Una Solució Econòmica Per A Una Participació Massiva I Una Educació Fonamental

A través del Biatló, la UIPM ha establert una competició compresa pels dos components fonamentals del Pentatló Modern i, a la vegada, els dos esports més practicats al món: la cursa i la natació. La competició comença amb un nombre determinat de corredors que completen la primera meitat dels metres totals de cursa abans d'entrar a l'àrea dels 50 metres. Llavors els atletes es submergeixen a l'aigua i naden la distancia requerida, quan surten de l'aigua es posen les seves sabatilles esportives i corren la segona part de la cursa fins a la linia final. El primer Campionat Mundial de Biatló va tenir lloc a Monaco a 1999 i ara, el Tour Mundial de Biatló, inclueix 6 ciutats que acolleixen l'event cada any.

L'escola Mundial de Biatló- A 2005 la UIPM va llençar una nova competició competició lligada al Biatló. 25 o 50 metres de natació i la cursa es realitza preferiblement en una pista estàndar. La natació es realitza primer i després la cursa, on tots els participants corren alhora. El resultat final es la suma dels temps de natació i de cursa.

Distancies per edat
Age Natació Cursa
8 50 m 400 m
9 50 m 400 m
10 50 m 400 m
11 50 m 400 m
12 100 m 800 m
13-14 100 m 800 m
15-16 100 m 2000 m
17-18 100 m/td> 800 m


Resultats- L'escola Mundial de Biatló es desitjada per totes les escoles i institucions que estan interessades en el bon desenvolupament dels joves atletes. La originalidad del projecte es que les escoles prendran part a la Competició Mundial entrant els seus resultats a una base de dades mundial usant la web de la UIPM (www.pentathlon.org) directament des de la seva localització.De totes maneres, la competició global no requereix cap despesa pel que fa al transport o l'allotjament. Tot es pot fer des de casa amb un professor o un entrenador. Els resultats són calculats al final de cada any i els premis es donen als guanyadors.

Conclusió- UIPM te una filosofia lligada a totes les activitats relacionades amb una educació a través de l'esport. L'Escola Mundial de Biatló usa internet com a una eina per a les escoles per a que puguin participar a una competició amistosa que es fàcil d'organitzar i econòmica de practicar. La UIPM té el desig de col·laborar amb les institucions apropiades amb la finalitat de contribuir a un desenvolupament de l'accès a un esport per a tothom per a una millor educació i comunicació entre els joves de tot el món.

© 2006 UIPM. All Rights Reserved
 
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal