Inici
Inici
Campionat d'Espanya i Catalunya Absolut, Júnior i Juvenil Imprimir
Dimarts, 20 Decembre del 2016

Aquest cap de setmana, es va celebrar el Campionat d'Espanya i Catalunya en categories Absoluta, Júnior i Juvenil amb un total de vint-i-set pentatletes de les autonomies de Galícia, Astúries, Catalunya i un pentatleta convidat d'Itàlia.

Tot i que el temps indicava que seria un cap de setmana passat per aigua, finalment ens va respectar i vam poder portar a terme la competició sense problema.

La prova es va iniciar dissabte a la tarda amb l'esgrima a les Instal·lacions del SAM per continuar amb la natació a la BLUME i diumenge, vam començar amb l'hípica a Via Dufresne i per acabar amb la combinada a les Pistes Municipals d'Atletisme.

Destacar que a la categoria Absoluta Open, Marta Garcia Miguel va quedar 1a i en 2a posició i no fent hípica, Laura Heredia.

A la categoria Júnior, Laura Heredia, va quedar en primera posició i Esther Fernández en 3a i a la categoria Juvenil, Laura Heredia, 1a, Esther Fernández, 2a i Talia Reina, 3a.
Felicitats a totes!!!

Pel que fa als homes, en categoria Absoluta Open, Joan Gispert, 1r i Aleix Heredia, 3r. En categoria Júnior, Joan Gispert i Lluís Shivel, primer i segon respectivament i pel que fa a Juvenils, Cristian Chamizo, 1r, Joaquim Pastor, 2n i Nil Rutllan, 3r.
Felicitats nois!

Pel que fa als resultats del Campionat de Catalunya, tot seguit us fem un resum:
Categoria Absoluta masculina, Joan Gispert, Aleix Heredia i Lluis Shivel, 1r, 2n i 3r respectivament. Pel que fa a les noies, Marta Garcia Miguel, 1a., Laura Heredia, 2a. i Esther Fernandez, 3a.
En categoria Júnior; Joan Gispert, Lluis Shivel i Cristian Chamizo, de primer a tercer respectivament. En fèmines, tant en Júnior com en Juvenil, Laura Heredia, va quedar en primera posició, Esther Fernández en 2a i Talia Reina, en 3a.
I per finalitzar, en la categoria Juvenil masculí, en Cristian Chamizo, 1r, Joaquim Pastor, 2n i Nil Rutllan, 3r.

Agrair el suport de les persones que van ajudar a portar a terme la prova i la molt especialmente, la presència de MAntonia Barragán que ens va acompanyar a l'entrega de premis.

Adjuntem resultats per consulta.

Resultats

 
Cens definitiu eleccions Assemblea a FCPM 2016 Imprimir
Dilluns, 19 Decembre del 2016

Presentem el Cens definitiu eleccions Assemblea a FCPM

Cens

 
Eleccions a la FCPM Imprimir
Divendres, 16 Decembre del 2016

Avui, 16 de desembre de 2016, la Federació Catalana de Pentatló Modern, inicia el seu procés d´eleccions per la renovació i elecció de nou President i Junta Directiva que conclourà segons el calendari electoral el pròxim 31 de gener de 2017.

Calendari Electoral 2016

 
Circuit Francès de Pentatló per categoría Juvenil i Cadet Imprimir
Dilluns, 05 Decembre del 2016

El 4 i 5 de desembre la Selecció Catalana Juvenil i Cadet va participar en la primera competició oficial a Burdeus, França.

L'equip format per 7 pentatletes, Laura Heredia Vives, Cristian Chamizo, Nil Rutllan, Esther Fernandez i Oriol Rutllan junt amb el tècnic Toni Marcos Perez i d' Eduard Rutllan com a delegat, es van desplaçar a Burdeus, per participar en una de les proves del Circuit Francès per Juvenils i Cadets.

Destacar les medalles per primera posició de Laura i Cristian a Juvenil i la tercera i quarta respectivament per Oriol i Esther a Cadet.

En Nil, que s'estrena a la nova categoria, va quedar 11è on hi haurà d'anar agafant experiència en la prova d'esgrima per poder anar millorant.

Adjuntem resultats.

 
Copa Catalana de Pentatló Modern Imprimir
Dissabte, 26 Novembre del 2016

El 26 de novembre es va celebrar a les instal·lacions de la Fundació Llor, a Sant Boi de Llobregat, la Copa Catalana de Pentatló Modern passada per aigua. Tot i això els nois i noies van donar el millor de si mateixos, com sempre i a pesar de la pluja.

Agrair la presència de la Sra. M. Antònia Barragan, Regidora d'Esports del nostre Ajuntament, que ens va acompanyar per fer la lectura del manifest en contra de la violència de gènere llegit pel nostre President, Sr. Jesús Sanz i Mur.

Podeu consultar els resultats aquí gràcies a tots/es per la participació i suport!

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 19 - 27 de 272
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal