Inici
Inici
Control Absolut/Júnior CAR de Pentatló Modern Imprimir
Dijous, 11 Decembre del 2014

El pròxim dissabte 20 de desembre, la Federació Espanyola de Pentatló Modern, organitza la primera competició de la temporada 2014-15 al Car de Sant Cugat. Hi participaran els pentatletes catalans de les categories absoluta, Júnior, juvenil i cadet. La previsió d´inici es a les 9:00h per finalitzar a les 17:00 aproximadament com podeu comprovar a l´horari que ens han fet arribar i que trobeu adjunt.

Horari

 

 
Participació 1ª prova del Circuit Nacional Francès a Perpignan 22/23 novembre Imprimir
Dimarts, 25 Novembre del 2014

El cap de setmana passat, la Selecció Catalana de Pentatló, formada per ILLINOIS REINA (CPT), JOAQUIM PASTOR (LLOR), LAURA HEREDIA (LLOR), TALIA REINA (CPT), CRISTIAN CHAMIZO (CPE), MARC TROYA (LLOR) i  STANISLAV OSINKIN (CPT) es van desplaçar junt  a la pentatleta galega AROA FREIJE i Director tècnic de la nostra Federació, Pedro Pérez, a Perpignan per participar en la primera prova oficial de la temporada 2014-15.

Valoració molt positiva de la seva participació donat que van demostrar l´alt nivell en el que es troben respecte als atletes francesos.

Van aconseguir 5 pòdiums;  en categoria YOUTH A, Joaquim Pastor va quedar tercer de la general amb un total de 1086 punts i primer a la prova de combinada i en noies, Aroa Freije, galega, va aconseguir una segon lloc amb 995 punts i quedant primera a les proves de natació i combinada.

En Cristian Chamizo a la categoria YOUTH B , va quedar segon a la classificació final d´un total de 18 atletes i amb una puntuació 1120, destacant la primera posició a la prova combinada i en  Marc Troya, a la mateixa categoria, va quedar tercer amb un total de 1117 punts destacant la primera posició a la natació. A la mateixa categoria però categoria femenina, destacar notablement la segona posició de Laura Heredia amb 957 punts i en les mateixes línies, primera a la prova de combinada. A tots ells i a la resta de l´Equip, FELICITATS i a continuar cultivant resultats a una temporada recent iniciada.

Us adjuntem resultats per si els voleu consultar.

 
Participació Selecció Catalana al primer Tetratló a Perpignan - 23 i 24 de Novembre Imprimir
Dimarts, 18 Novembre del 2014

La Selecció catalana formada pels atletes catalans Joaquim Pastor, Cristian Chamizo, Marc Troya, Stanislav Osinkin i les noies, Laura Heredia, Talia Reina, Illinois Reina junt a la gallega Aroa Freije, acompanyats pel Director Tècnic de la FCPM, participaran aquest cap de setmana en el I Tetratló que organitza la Federació Francesa a perpignan. Adjuntem programa amb detalls.

Programa

 
Participació en 2014 World Modern Pentathlon Coaches Conference Imprimir
Dimarts, 18 Novembre del 2014

El cap de setmana passat, del 7 a 10 de novembre, en representació de la Federació Espanyola, Pedro Pérez, Ruth Ballesteros i Susana Martínez, vam assistir a la conferència mundial de tècnics a Manchester a la qual van acudir un total de 71 delegats representant a 17 Federacions, avalat per la UIPM i assistint com a representant de la mateixa, Mr. Sami Awad.

Felicitar a la Federació anglesa per la seva organització i molt especialment a Stuart Mason, per les seves atencions.

En aquest congrés, es van dur a terme diverses presentacions donis de l'aspecte nutricional, detecció de talents, lesions i prevenció, fisiologia, alt rendiment, programacions de l'entrenament i com afecta en altitud així com molts altres temes relacionats.

També van assistir per comentar novetats i aspectes tècnics del tiro làser, el Sr. Jiri Chamrad de APEOM, Sr. Klaus Kramer de IQ i Phil Hall de Eko - aims, després d'aquestes presentacions es va elaborar un informe a presentar a la UIPM amb una sèrie de temes a tenir en compte, prevalent i sintetitzant en tres qüestions, la primera aconseguir que tots els senyals estan obertes, sigui el que sigui el fabricant per evitar problemes, segona, aconseguir productes ressò i en tercer lloc crear una reglamentació sòlida i sense tantes variacions.

Després de valorar aquests i molts altres temes, en resum un cap de setmana intens que ens ajuda a saber com una gran potència en Pentatló, GB, ens mostri com enfoquen la seva preparació i detecció i al mateix temps ens ajuda a fer canvi d'impressions amb altres federacions Internacionals

Ja ens han anticipat que la propera edició se celebrarà els propers 6 a 8 de novembre de 2015 a Manchester.

 
Pentatló Modern a les Olimpíades Juvenils Imprimir
Dimarts, 12 Agost del 2014

Desprès d'una dura i llarga temporada, finalment arriba el dia. Els atletes Aroa Freije (Fed. Galega) i Joan Gispert (Fed. Catalana), acompanyats pel cap de l'expedició de Pentatló Modern, Sr. Endre Kovats, van viatjar ahir des de Madrid amb tota la delegació Olímpica cap a Nanjing (Xina) per participar a les II Olímpiades Juvenils desprès d'aconseguir plaça d'entre els 24 millors atletes de tot el Món.

La prova individual comença del dia 22 a 24 d'agost i el 26, la prova per relleus mixte.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 64 - 72 de 272
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal