Inici
Inici
Participació en 2014 World Modern Pentathlon Coaches Conference Imprimir
Dimarts, 18 Novembre del 2014

El cap de setmana passat, del 7 a 10 de novembre, en representació de la Federació Espanyola, Pedro Pérez, Ruth Ballesteros i Susana Martínez, vam assistir a la conferència mundial de tècnics a Manchester a la qual van acudir un total de 71 delegats representant a 17 Federacions, avalat per la UIPM i assistint com a representant de la mateixa, Mr. Sami Awad.

Felicitar a la Federació anglesa per la seva organització i molt especialment a Stuart Mason, per les seves atencions.

En aquest congrés, es van dur a terme diverses presentacions donis de l'aspecte nutricional, detecció de talents, lesions i prevenció, fisiologia, alt rendiment, programacions de l'entrenament i com afecta en altitud així com molts altres temes relacionats.

També van assistir per comentar novetats i aspectes tècnics del tiro làser, el Sr. Jiri Chamrad de APEOM, Sr. Klaus Kramer de IQ i Phil Hall de Eko - aims, després d'aquestes presentacions es va elaborar un informe a presentar a la UIPM amb una sèrie de temes a tenir en compte, prevalent i sintetitzant en tres qüestions, la primera aconseguir que tots els senyals estan obertes, sigui el que sigui el fabricant per evitar problemes, segona, aconseguir productes ressò i en tercer lloc crear una reglamentació sòlida i sense tantes variacions.

Després de valorar aquests i molts altres temes, en resum un cap de setmana intens que ens ajuda a saber com una gran potència en Pentatló, GB, ens mostri com enfoquen la seva preparació i detecció i al mateix temps ens ajuda a fer canvi d'impressions amb altres federacions Internacionals

Ja ens han anticipat que la propera edició se celebrarà els propers 6 a 8 de novembre de 2015 a Manchester.

 
Pentatló Modern a les Olimpíades Juvenils Imprimir
Dimarts, 12 Agost del 2014

Desprès d'una dura i llarga temporada, finalment arriba el dia. Els atletes Aroa Freije (Fed. Galega) i Joan Gispert (Fed. Catalana), acompanyats pel cap de l'expedició de Pentatló Modern, Sr. Endre Kovats, van viatjar ahir des de Madrid amb tota la delegació Olímpica cap a Nanjing (Xina) per participar a les II Olímpiades Juvenils desprès d'aconseguir plaça d'entre els 24 millors atletes de tot el Món.

La prova individual comença del dia 22 a 24 d'agost i el 26, la prova per relleus mixte.

 
Resultats del Campionat d'Europa Imprimir
Dijous, 07 Agost del 2014

Presentem els Resultats oficials del Campionat d'Europa celebrat entre els passats 30 de juliol i 4 d'agost.

Resultats Oficials

Amb motiu de la participació d'un Equip d'Egipte convidat, es va fer una prova Open. Aquí teniu els resultats

Resultats Open

 
Campionat d'Europa per Relleus Imprimir
Dilluns, 04 Agost del 2014

L'equip espanyol integrat per la gallega Aroa Freije i el català Marc Troya s'ha proclamat subcampió d'Europa de Pentatló Modern en la modalitat de relleus categoria cadet.

La parella espanyola va arrivar a la combinada, prova definitiva, en tercer lloc després del formidable equip italià integrat pel vigent campió d'Europa i la campiona del Món i de l'equip britànic.

Aroa va superar a la britànica lliurant el testimoni a Marc en segona posició. Marc la va mantenir fins al final en un esprint agònic.

Aroa és l'actual campiona d'Europa, títol que va aconseguir en aquest mateix campionat i Marc ha fet una extraordinària prova tenint en compte que és cadet de primer any i era la seva primera participació en una prova oficial internacional.

Aquest campionat d'Europa s'ha celebrat a Sant Boi i el Prat de Llobregat, organitzat per la Federació Catalana de Pentatlón Modern.

 
Tenim campiona d'Europa, l'espanyola Aroa Freije Imprimir
Dilluns, 04 Agost del 2014

L'espanyola Aroa Freije s'ha proclamat campiona d'Europa de Pentatló Modern en la categoria cadet a la competició que s'està celebrant a Sant Boi de Llobregat.

Aroa va arribar a la combinada en segona posició del dia anterior i en aquesta que era la prova combinada de córrer i tirar, es va imposar amb claredat a totes les seves competidores, conquerint el títol.

La prova combinada, la més espectacular de tota la competició s'ha desenvolupat,  part pels carrers de Sant Boi propers a l'Estadi Municipal Baptista Milà,  on es completava el circuit i realitzava el tir. 

Diumenge tornaran a competir a la prova de relleus d´homes, dones i mixts. 

La resta de participants espanyols han millorat les seves marques personals.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 64 - 72 de 269
© Federació Catalana de Pentatló Modern | Nota Legal